Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in onze zaal. Had je een online reservering en wil je toch fysiek komen? Annuleer dan je reservering en reserveer opnieuw voor een fysieke plek. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang.

New Metropolis Zuidoost organiseert als onderdeel van het project vier Vrouwen van Zuidoost-talks waarin verschillende vrouwen uit Zuidoost worden uitgenodigd om te praten over hun carrière en ambities en zo ook de verbinding aangaan met elkaar. Op 13 december vindt alweer de laatste editie van 2021 plaats, met aan tafel: Gwen Denswil, Gatoen Gourie, Amaria Kabba en Nedda Sou.

Gatoun Gourie is de oprichter van de Vluchtenlingen Vrouwen Raad. Deze raad zet zich in voor het behartigen van de belangen en het vergroten van de participatie van vrouwelijke vluchtelingen. Zo organiseert de Raad thema-bijeenkomsten over onderwerpen als onderwijs, gezondheid en werkgelegenheid en worden er ook lessen in de Nederlandse taal gegeven.

Amaria Kabba is zangeres. Ze heeft in 2021 verschillende nummers uitgebracht op Spotify, waaronder haar nieuwst single “Under Water”.

Gwen Denswil is de beheerder van het instagramaccount Black Girl Be Safe, waar ze aandacht besteed aan de veiligheid van zwarte vrouwen. Zo maakt ze bijvoorbeeld posts over mentale gezondheid en empowerment. Ook is ze tijdens de corona lockdown het initiatief Black Girl Skate begonnen. Vrouwen vanuit heel Nederland kwamen naar het Bijlmerparktheater om de rollerskate evenementen bij te wonen en samen een dag te skaten.

Nedda Sou is DJ, urban dancer en choreograaf. Ze danste in verschillende commerciële shows voor onder meer Footlocker, Nike, TMF en MTV en heeft meegewerkt aan verschillende theaterproducties. Nu is ze docent hip hop en house bij Hip Hop Academy Foundation op de Amsterdamse Poort.

Dit programma is ontwikkeld door
Angelique Hoogmoed
Programma- en locatiecoördinator New Metropolis Zuidoost
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Fadoua Alaoui
T.V. Host & dagvoorzitter