In verband met de aanbevelingen van het RIVM betreffende het coronavirus, sluit Pakhuis de Zwijger de deuren. Dit betekent dat programmastichting Pakhuis de Zwijger alle publieke programma’s t/m 1 Juli heeft geannuleerd. In plaats daarvan zendt Pakhuis de Zwijger nu op elke werkdag online programma’s uit, waarbij je live & gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Houd onze agenda en social-kanalen in de gaten voor de nieuwe programmering. We wensen iedereen veel gezondheid toe en ontmoeten elkaar graag in een van onze LIVECASTS.

Pakhuis de Zwijger zendt dagelijks online programma's uit via de LIVECAST. Meepraten kan via de Zoom link in je reserveringsmail.

In Pakhuis de Zwijger volgen we de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland op de voet.

  • Voor algemene vragen: info@dezwijger.nl
  • Voor vragen over zalenverhuur: zalen@dezwijger.nl
  • Voor vragen over marketing & communicatie: communicatie@dezwijger.nl

De belangrijkste veiligheidsmaatregelen die we kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen volgen wij intern op. Ook roepen wij onze community op om deze maatregelen zeer serieus te nemen. Daarnaast hanteren wij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor landen of gebieden waar het coronavirus is gevonden. Alle grote bijeenkomsten worden in heel Nederland afgelast of zijn toegangkelijk voor een minimale groep bezoekers.  Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca, scholen en sportwedstrijden. Hiermee volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Gemeente Amsterdam.

Dit programma is ontwikkeld door