In het langlopende programma WeMakeThe.City Green gaan we op onderzoek uit hoe we samen werken aan de groene stad van de toekomst. Maar wie wonen er eigenlijk allemaal in de stad? In de programmareeks Voices of Urban Nature staat de stem van de natuur centraal. We denken vanuit de natuur en zien de mens als onderdeel van het ecosysteem. In dit programma verkennen we de ‘stem van de natuur’ met een aantal experts. In de vormgeving reserveren we ook letterlijk een “seat at the table” voor de verschillende stemmen van de natuur. Vragen die centraal staan zijn: Wie is de (stedelijke) natuur? Hoe kunnen we beter naar de natuur luisteren? Wat heeft de natuur nodig om te floreren?

Deze avond is de aftrap voor de 6-delige reeks Voices of Urban Nature. Deze reeks wordt gemaakt door Avanti en Pakhuis de Zwijger. Initiatiefnemers en partners zijn de gemeente Almere en Amsterdam.

Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in onze zaal. Gebruik de reserveerknop om je plekje veilig te stellen. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang.

Dit programma is onderdeel van WeMakeThe.City Green, een langlopend programma over de groene stad van de toekomst.

DossierBiodiversiteit
Fill 175 WeMakeThe.City Green
Dit programma is ontwikkeld door
Sara de Boer
Programmamaker Duurzame Stad
Partners