Beste bezoeker van Pakhuis de Zwijger,

Sinds 1 september hebben wij onze de deuren weer geopend. Wij zijn zeer verheugd om na een sluiting van anderhalf jaar weer publiek bij onze programma’s te kunnen ontvangen.

Wel hebben wij de komende periode nog te maken met landelijke COVID-19-voorschriften en de daaruit voortvloeiende maatregelen waaraan podia dienen te voldoen.

Pakhuis de Zwijger is weer open voor publiek onder de volgende voorwaarden:

– toegang alleen op vertoon van de Corona QR code op basis van een test, herstel of vaccinatie

Onze publieke programmering bestaat de komende tijd uit hybride bijeenkomsten en is zowel  live in de zaal als ook digitaal te volgen via dezwijger.nl.

Pakhuis de Zwijger kiest, in deze periode van de Corona-pandemie, bewust voor een zo veilig en gezond mogelijke omgeving. Ondanks alles zijn en blijven wij het platform waar alle programma’s gratis te bezoeken zijn, waar zowel fysiek als digitaal actief aan de dialoog kan worden deelgenomen. Daarnaast, en zeker niet onbelangrijk, betekent de herstart dat wij oude- en nieuwe medewerkers weer een baan kunnen bieden, om ons publiek en bezoekers weer welkom te heten.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat er mensen zijn die moeite hebben met de beslissing om met de QR-code te werken. Wij zien dit als een tijdelijke situatie en kijken uit naar het moment dat wij deze maatregelen achter ons kunnen laten.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via [email protected].

Met vriendelijke groet,
Egbert Fransen en Hester Tiggeloven, directie

 

In de spotlight