Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

8 2

Pics! Control Gamelab #1

Control Magazine steekt Gamelab van december in een nieuw jasje. De eerste aflevering draait om awards en hun winnaars, van indie-developers tot de grote game studio's.

//via http://www.control-online.nl//
Op 20 december vond in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger de eerste editie plaats van Control Gamelab, een nieuwe live talkshow over gamedevelopment. Te gast waren o.a. Monobanda, Vlambeer, Stoutgames, Jan Willem Huisman (IJsfontein) en John Vanderaart (Commodore 64). Afgaande op de reacties was het een zeer geslaagde eerste show (dat het thema droeg: “And the winner is…”). Zet de volgende editie alvast in je agenda: 14 februari.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Control Magazine. Klik hier voor meer beeldmateriaal en info.


Lennart Hoting houdt een pitch voor zijn Skizo Kid. Uiteindelijk riep het publiek de IGF-inzending Hout uit tot beste van de drie gepresenteerde games. Het team achter die game (the Houthackers) won daarmee een gratis consult van gespecialiseerde game-advocaat Olivier Oosterbaan.


Adriaan de Jongh presenteert zijn Fingle, een ongemakkelijke aanraak-game voor de iPad.

Matthijs Dierckx in gesprek met Jan Willem Huisman, mede-oprichter van IJsfontein en de enige Nederlandse BAFTA-winnaar ooit. Hij had het beeldje dan ook bij zich:

Bijdragen 
Reacties (2)

Hah!

Was een klein beetje in de war toen ik die #1 weer zag staan, supervet dat er awards weggegeven gaan worden (:

,
18 dec 2011,9:40

Online kijken

,
20 dec 2011,11:14
Reacties (2)