Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

5

Routebeschrijving

Van A tot Pakhuis, de routebeschrijving.

Van plan om naar het Pakhuis te komen? Met de routeplanner van Google Maps stippel je gemakkelijk je route uit naar Pakhuis de Zwijger. Vul je startpunt in en kies een vervoersmiddel (auto, openbaar vervoer, fiets, of gewoon ter voet). Klik op meer opties in de kaart hieronder en plan je route!(LET OP: Bezoekt u deze website op uw mobiele telefoon, klik dan hier voor een routebeschrijving)

Download hier de routebeschrijving in .PDF.


Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u tram 26 richting IJburg, en stapt u uit bij halte Kattenburgerstraat. U kunt ook bus 48 richting Borneo Eiland nemen en uitstappen op bij halte Kattenburgerstraat.

Parkeren

Uw fiets kunt u natuurlijk naast het Pakhuis kwijt, maar komt u met de auto dan zijn er in de omgeving van het Pakhuis verschillende parkeerlocaties. Er is geen parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Parkeergarage De Loodsen
Withoedenveem, 1019 HE Amsterdam
(informatie & tarieven)

Parking Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 59, 1019 GM Amsterdam
(informatie & tarieven)

Parkeergarage Nieuw Amerika
Withoedenveem, 1019 HE Amsterdam
(informatie & tarieven)

P+R Zeeburg (ook voor bussen)
Zuiderzeeweg 46a, 1095 KJ Amsterdam
(informatie & tarieven)

Toch op zoek naar andere parkeermogelijkheden, dan helpt deze website u op weg.


Leveranciers

Leveranciers kunnen voor een stapsgewijze routebeschrijving natuurlijk ook gebruik maken van bovengenoemde routebeschrijving. De leveranciersingang bevindt zich aan de waterkant van het Pakhuis.

Wanneer u buiten de venstertijden (07:00 - 11:00) wilt leveren, dan is er voor de 'Vezips Ahold' een ontheffingnummer nodig. Hiervoor kunt u contact opnemen met 020-7884425.

003


Adres

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
T 020 788 44 44