Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

PDZ* ZAALVERHUUR - BEL: 020 788 44 40

Op zoek naar een zaal voor uw congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement? Pakhuis de Zwijger is voor iedere gelegenheid een geschikte locatie.

Van koelpakhuis naar creatieve hotspot

Eind 2006 opende het vernieuwde Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade in Amsterdam zijn deuren. Het monumentale, voormalig koelpakhuis aan de zuidoever van het IJ, vlakbij de Ring A10 en het Centraal Station, is vooral bekend om de constructie van de verkeersbrug die dwars door het gebouw het achterliggende Java-eiland met de stad verbindt. Die samenkomst van wegen onder het pakhuis staat symbool voor wat Pakhuis de Zwijger vandaag de dag is: een kruispunt van traditie en moderniteit, ontmoetingsplaats van culturen en generaties, smeltpunt van disciplines en gedachten, trefpunt van plannen en praktijk.

Pakhuis de Zwijger heeft een grote zaal, vijf kleine zalen, foyers, studio’s en een eetcafé; met een totale capaciteit van 900 personen. Met de lift is elke ruimte goed bereikbaar. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de goederenlift. Vanuit het café is er een doorkijk naar het IJ. In alle zalen ligt een prachtige houten vloer en het pand is voorzien van eigentijdse technische infrastructuur en de snelste internetverbinding ter wereld. Inmiddels staat Pakhuis de Zwijger in Amsterdam bekend als creatieve hotspot vanwege de programmering rondom de creatieve industrie in de stad en de eigentijdse maatschappelijke debatten. De zalen en ruimtes kunnen worden gehuurd voor onder meer congressen, festivals, tv- en radio-opnames, concerten, manifestaties, presentaties, voorstellingen en exposities.

Bekijk hier de verhuurbrochure

Optie nemen

Verplichte velden*

Zaal*